Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 l víz
2 darab paradicsom
15 dkg vöröshagyma
½ kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab zöldpaprika
5 dkg őrölt pirospaprika
½ kg marhalábszár

Leírás

A vöröshagymát apróra vágva, a bogrács aljára szórjuk. A húst megtisztítva (inakat benne hagyva, némi faggyút és a hártyákat is meghagyva), kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk és a hagymára tesszük. Hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot. Felöntjük a vízzel és erős tűzön, főzni kezdjük. Ha felforrt, hozzáadjuk a sót és a paprika felét. A habot nem szabad leszedni! Idővel, szépen letisztul. Egyenletes tűzön főzzük, amíg a hús majdnem puha. Ekkor, hozzáadjuk a hámozott, egyforma kockákra vágott burgonyát. Ennek főzési ideje, kb. 20 perc. Az utolsó percekben, hozzáadjuk a paprika másik felét. Ettől lesz, szebb színe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4