Receptek Desszertek Bio banános jégkrém pisztáciakrémmel

Hozzávalók

4 darab banán
180 g fehércsokoládé
20 g pisztácia (krém)
30 g színes cukordrazsé

Elkészítés

1

Hámozzuk meg a bio banánokat, vágjuk ketté, ezután vágjuk le a hegyes végeket. Helyezzük sütőpapírral borított tálcára, majd szúrjuk bele jégkrémpálcikákat.

2

Tegyük be 3 órára a fagyasztóba.

3

Olvasszuk fel a csokoládét vízgőz felett. Osszuk el egy nagyobb és egy kisebb részre 3: 2 arányban, majd öntsük magas, keskeny edényekbe. A csokoládé kisebbik részébe keverjük bele a pisztáciakrémet.

4

Mártsuk bele a fagyasztott bio banánt a fehér csokoládéba, majd a pisztáciásba, végül szórjuk meg a cukorral. Tegyük tálcára és még további 10 percig fagyasszuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4