Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hámozzuk meg a bio banánokat, vágjuk ketté, ezután vágjuk le a hegyes végeket. Helyezzük sütőpapírral borított tálcára, majd szúrjuk bele jégkrémpálcikákat.
Tegyük be 3 órára a fagyasztóba.
Olvasszuk fel a csokoládét vízgőz felett. Osszuk el egy nagyobb és egy kisebb részre 3: 2 arányban, majd öntsük magas, keskeny edényekbe. A csokoládé kisebbik részébe keverjük bele a pisztáciakrémet.
Mártsuk bele a fagyasztott bio banánt a fehér csokoládéba, majd a pisztáciásba, végül szórjuk meg a cukorral. Tegyük tálcára és még további 10 percig fagyasszuk.