Receptek Főételek Húsos ételek Betyáros leves csuszatésztával

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
2 dl tejföl
1 darab paradicsom
2 darab vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (felkockázott)
25 dkg csiperkegomba (négy felé vágva)
1 kanál őrölt pirospaprika
1 darab zöldpaprika
10 dkg szalonna (füstölt apróra vágott)
½ kg sertéscomb
1 csokor friss kapor
10 dkg csusza tészta

Leírás

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a füstölt szalonnát. Félig kisütjük, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk piros paprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy bőségesen ellepje. Sózzuk, borsozzuk és félig puhára főzzük. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, a gombát, a paprikát és a paradicsomot. Ha megpuhult, beletesszük a csusza tésztát és puhára főzzük, majd a tejföllel elkevert liszttel habarjuk. Beletesszük a kaprot és ha szükséges, után ízesítjük. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4