Receptek Főételek Húsos ételek Bélszínragu Stroganoff-módra

Hozzávalók

3 kanál finomliszt
2 dl tejföl
½ darab citrom
½ fej vöröshagyma
½ dl száraz fehérbor
1 kk sűrített paradicsom konzerv
20 dkg csiperkegomba
20 dkg csemegeuborka
10 dkg szalonna
70 dkg bélszín

Leírás

A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, majd rátesszük a felcsíkozott szalonnát, gombát, uborkát és a bélszínt. Amikor alaposan megpirult, ráöntjük a sűrített paradicsomot, és megfűszerezzük. Hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük, majd beleöntjük a tejfölt, a bort és egy kevés vizet. Hozzáöntjük a citromlevet, és egy kis időre beletesszük a héját is. Rizzsel, burgonyával, sós fánkkal, vagy pirított darával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4