Receptek Főételek Húsos ételek Bélszín stroganoff módra

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 kanál vaj
2 kanál mustár
20 dkg csiperkegomba
4 darab csemegeuborka
3 dl erőleves
60 dkg bélszín

Leírás

A csíkokra vágott bélszínt átsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Zsiradékban megpároljuk a hagymát és a gombát, rászórjuk a lisztet, majd tovább pirítjuk és felengedjük a levessel. Hozzáadjuk a húst és az uborkát, belekeverjük a mustárt és a tejfölt. Jól összeforraljuk. Rizs-, vagy burgonyakörettel is tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4