Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet keverőtálba rakjuk, és hozzáadjuk a margarint, élesztőt, porcukrot, tojássárgáját, egy csipet sót, majd kevés tejjel begyúrjuk a tésztát. Az összeállt tésztát kétfelé vesszük és kicsit átdolgozzuk. Készítsük el a tölteléket. Felforralunk 2 dl tejet, és ha forr, belekeverjük a porcukorral elkevert darált mákot. Főzzük fel, majd hűtsük ki. Felforralunk 2 dl tejet és ha forr, belekeverjük a porcukorral kikevert darált diót. Főzzük fel, majd hűtsük ki. A tésztákat kinyújtjuk és a töltelékkel megkenjük, majd felcsavarjuk. Tepsibe rakjuk, és lekenjük tojásfehérjével. Megszurkáljuk egy hurkapálcával, hogy a gőz el tudjon távozni, ne repedjen meg a tészta. Hűtőbe rakjuk 60 percre, majd előmelegített sütőben, 160-170 fokon megsütjük. Ha megsült, várjuk meg, hogy egy kicsit hűljön, majd porcukorral megszórva tálaljuk. http://www.youtube.com/watch?v=mjmmBmpqk5k