Receptek Levesek Bazsalikomos paradicsomleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg fokhagyma
20 dkg vöröshagyma
5 dkg parmezán
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg kristálycukor
1 dl száraz vörösbor
1 csokor friss bazsalikom
1 csokor friss petrezselyem
1 kg hámozott paradicsom konzerv

Leírás

A vöröshagymát feldaraboljuk, és olajon félig megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és ízlés szerint petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hámozott paradicsomokat. Kristálycukorral ízesítjük, és felöntjük vörösborral, valamint szükség szerint vízzel. 10 perc forralás után az egészet összeturmixoljuk, és bazsalikommal megszórjuk. Reszelt parmezánnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4