Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük és lereszeljük. Liszttel, tejföllel és szódabikarbónával kidolgozzuk, tetszés szerint fűszerezzük, gombócokat formázunk és bő, forró olajban kisütjük. A fokhagymát áttörjük. A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük fokhagymával. Hozzáadjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot. A sajtot felkockázzuk, a serpenyőbe öntjük a levest és a tejszínt, forraljuk. Hozzáadjuk a sajtot és felolvasztjuk. Sózzuk, borsozzuk. Felhevítjük az olívaolajat és a hússzeleteket megpirítjuk. A húst a mártással, burgonyafánkkal tálaljuk.