Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tisztítsuk meg a húst, vágjuk kockákra és adjunk hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Ha felfőtt, vegyük lejjebb a tüzet és dolgozzuk bele a felkarikázott répákat, a felszeletelt gombát, a cikkelyekre vágott hagymát, a póréhagyát és a zöldfűszert. Ízesítsük a sóval, a borssal és a szegfűszeggel. Pároljuk másfél órán át, majd szűrjük le. Az alaplevet főzzük negyed óráig, közben pedig fölözzük le a zaftját. Felhevített vajon futtassuk meg a lisztet, majd keverjük a leveshez. Szintén adjuk hozzá a tejszín és a tojássárgájának a keverékét. Csak melegítsük és közben tegyük vissza húst, a zöldségeket, valamint hintsük meg a snidlinggel.