Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Krémes, könnyed és nagyon gyümölcsös!
Hagyományos módon, piskóta karikát készítünk, amibe reszelünk egy kevés citromhéjat.
A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint vaníliás cukrot. Keveset kiveszünk belőle, a díszítéshez.
Reszelünk a habhoz citromhéjat és beleforgatjuk a kockára vágott barackok 2/3 részét, valamint a túrót. Ha összeállt a krém, addig hűtőbe rakjuk, ameddig a tészta hűl.
Ha a tészta kihűlt, 3 felé vágjuk. Megtöltjük a lapokat a barackos krémmel. A maradék krémet a torta tetejére és oldalára kenjük, az oldalát dióval panírozzuk.
Tejszínhabbal és kockára vágott barackkal díszítjük.
TIPP
A piskóta a hagyományos módon készül ehhez a gyümölcsös süteményhez, 6 tojásból.
TUDTAD?
Hagy a hűtőben pihenni a tortát egy-két órára, hogy megfelelően megdermedjen a fogyasztás előtt. Nyáron még jól is fog esni a hűvös, frissítő sütemény.