Receptek Főételek Húsos ételek Barackos pulykamell tört burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
15 dkg trappista sajt
1 kg burgonya
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
80 dkg pulykamell (szeletek)
1 doboz őszibarack befőtt

Leírás

Vékony pulykaszeletek mindkét oldalát először megpirítjuk olajban, és zsírozott tepsibe rakjuk egymás mellé, erre kerül a következő massza: A barackokat legyezőszerűen bevagdossuk és a húsra helyezzük.Megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben ráolvasszuk a sajtot. A baracklevet felmelegítjük egy kis szegfűszeggel és fahéjjal ebbe a maradék barackot belerakjuk. A burgonyát sós vízben puhára főzzük. A vöröshagymát finomra vágjuk és olajon megfuttatjuk.Rárakjuk az összetört burgonyát és összepirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4