Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Törd össze a kekszet (én nagyon szakszerűen beteszem egy zacsiba, és húsklopfolóval csapkodom :D). Rakd ki vele egy tortaforma alját (öntsd bele, és simítsd kb. egy szintbe). A tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral verd kemény habbá. A joghurtot melegítsd fel, és add hozzá a zselatint. Amikor kihűlt, keverd össze a kemény habbal és a gyümölccsel (fakanállal vagy kanállal, ne robotgéppel). Öntsd rá a kekszalapra a krémet, és éjszakára tedd hűtőbe. Díszítheted gyümölcsökkel, csokiforgáccsal is, de én színes tortadarát szórtam rá, és müzligolyókkal tettem körbe az alját.