Hozzávalók

3 darab tojás
¼ kg finomliszt
3 dl tej
1 késhegynyi sütőpor
1 tasak vaníliás cukor
0.15 kg kristálycukor
2 kanál porcukor
10 dkg margarin
1 doboz őszibarack befőtt
3 dl növényi tejszín

Leírás

A tojást a tejjel, a cukorral, a sütőporral, a Ramával jól összekeverjük, majd végén a lisztet, apránként adagolva adjuk hozzá. Gofri sütőben megsütjük. Közben, a barack konzerv felét lepürésítjük és a tejszínhabhoz keverjük. A többi barackot kockára vágjuk. A habot a gofrik közé rétegeljük és megszórjuk barackkal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4