Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
0.8 kg csirkemell
30 dkg gépsonka
1 doboz őszibarack befőtt

Leírás

Vegyünk egy jénait és kenjük ki margarinnal. Vékony szeletekre vágjuk fel a csirkemellet és fektessük el a jénaiban. Rakjuk be a sütőbe, 5-10percre, hogy egy kicsit megpiruljon. Ezután rakjuk rá a gépsonkát, barackot és szórjuk meg bőségesen sajttal. Én nem szeretem a sós-édes íz keveredését, de ez borzasztóan finom és egyszerű, valamint gyors az elkészítése. Próbáljátok ki!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4