Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgabarackot meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk, ceruza vastagságú szeletekre. A tálaláshoz félretett barackot, csak közvetlen előtte hámozzuk és daraboljuk, nehogy megbarnuljon. A tojásfehérjét, gépi habverővel kissé felverjük, majd beleöntjük a cukrot és kb. 15 percig verjük. Ezt követően, hozzáadjuk a sárgabarackot, amivel tovább verjük, amíg a cukor teljesen elolvad és egynemű, kemény habot nem kapunk. (Ez kb. további 15 percet vesz igénybe.) Tálalásig a hűtőben tartjuk. Közvetlen tálalás előtt, célszerű egy kicsit újból felverni, de ez már csak 3-4 perces művelet. A tetejét, a félretett barackból aprított gyümölcsdarabokkal díszítjük, de barackdarabokat lazán belekeverhetjük, a kész habba is. Tejszínhabbal is díszíthetjük a tetejét.