Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A savanyúsághoz tedd a sárgarépát, a retket, a hagymát, a rizsecetet és a cukrot egy keverőtálba 1 teáskanál tengeri sópehellyel. Keverd össze, majd hagyd 30 percig, időnként kevergesd meg.
Közben a bagetteket vágd félbe, és a belsejük nagy részét távolítsd el. (így több tölteléket tudunk belepakolni). Kend meg a tetejét és az alját is háromszög sajttal.
Állítsd alacsony-közepes fokozatra a tűzhelyet, majd egy serpenyőbe csepegtess egy csepp olajat. Dobj a sertéshúshoz 2 evőkanálnyi hoi sin-t, majd egy rétegben rendezd el a serpenyőben. Óvatosan süsd 5-6 percig, közben gyakran fordítsd mindkét oldalára, közben a maradék hoi sin-nel kenegetve, amíg a sertéshús karamellizálódik és ragacsos lesz, a zsír egy része pedig kiolvad belőle. Ha szép karamellizádott, vedd le a tűzről, tedd félre.
Amikor a zöldségek beáztak, csepegtesd le és nyomkodd ki belőlük a felesleges folyadékot. Rendezz el egy jó adag savanyúságot a bagettek alján, majd helyezd a tetejére az uborkaszeleteket. Add hozzá a sertéshúst, majd a korianderleveleket, a mentaleveleket és a felszeletelt chilit. Végül pedig egy kis lime-ot ,és ha van, egy kis ropogósra vágott szeletet.
Előkészítés: A savanyúságot akár egy nappal korábban is bepácolhatod, az utolsó pillanatban, sütés előtt csepegtesd le.