Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Bánh mi sertéshúsból

Elkészítés

1

A savanyúsághoz tedd a sárgarépát, a retket, a hagymát, a rizsecetet és a cukrot egy keverőtálba 1 teáskanál tengeri sópehellyel. Keverd össze, majd hagyd 30 percig, időnként kevergesd meg.

2

Közben a bagetteket vágd félbe, és a belsejük nagy részét távolítsd el. (így több tölteléket tudunk belepakolni). Kend meg a tetejét és az alját is háromszög sajttal.

3

Állítsd alacsony-közepes fokozatra a tűzhelyet, majd egy serpenyőbe csepegtess egy csepp olajat. Dobj a sertéshúshoz 2 evőkanálnyi hoi sin-t, majd egy rétegben rendezd el a serpenyőben. Óvatosan süsd 5-6 percig, közben gyakran fordítsd mindkét oldalára, közben a maradék hoi sin-nel kenegetve, amíg a sertéshús karamellizálódik és ragacsos lesz, a zsír egy része pedig kiolvad belőle. Ha szép karamellizádott, vedd le a tűzről, tedd félre.

4

Amikor a zöldségek beáztak, csepegtesd le és nyomkodd ki belőlük a felesleges folyadékot. Rendezz el egy jó adag savanyúságot a bagettek alján, majd helyezd a tetejére az uborkaszeleteket. Add hozzá a sertéshúst, majd a korianderleveleket, a mentaleveleket és a felszeletelt chilit. Végül pedig egy kis lime-ot ,és ha van, egy kis ropogósra vágott szeletet.

5

Előkészítés: A savanyúságot akár egy nappal korábban is bepácolhatod, az utolsó pillanatban, sütés előtt csepegtesd le.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
2ó 10p
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
2ó 10p
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4