Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zselatint elkeverem kevés forró vízben, néha ránézek, és megkeverem, nehogy összeálljon. A túrót, a joghurtot, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot összedolgozom, homogén masszává. Hozzáadom a zselatint, majd félreteszem. A tejet felmelegítem, egy tepsit (vagy valamilyen formát) kibélelek folpackal, majd a babapiskótát tejbe mártom, és elkezdem a forma aljára rendezni. Amikor ez kész, kevés túrómasszát öntök rá, erre ráhelyezem a megtisztított banánt, majd a többi masszát a banánok tetejére öntöm. Ezután lezárom egy újabb sor tejbe mártott babapiskótával, ráhajtom a folpackot, és hűtőbe teszem, legalább 3-4 órára. Tálalás előtt megkenem a felvert tejszínhabbal, és a felvert tejszínhabbal is díszítem.