Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
ELKÉSZÍTÉS: A banánokat egy krumplitörő segítségével összenyomjuk. Hozzáadjuk az összes alapanyagot, jól összedolgozzuk, majd hidegre tesszük, hogy kissé megdermedjen. Diónyi gombócokat formálunk belőle. A kókuszreszeléket egy nylon zacskóba öntjük, kevés ételszínezőt adunk hozzá, jól összerázzuk. A színezett kókuszban megforgatjuk a golyókat, majd fogyasztásig hűtőben tároljuk. TIPP: jó ha egy éjszakát áll a hidegben, így összeérnek az ízek. 3 db érett banán 30 dkg darált háztartási keksz 10 dkg porcukor 15 dkg kókuszreszelék 1 dl rum 1 tábla olvasztott fehér csokoládé Forgatáshoz 10 dkg kókuszreszelék piros ételszínező