Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet, a tojást, a tejet, a vizet, a vajat és a sót tejföl sűrűségű, sima tésztává turmixoljuk, és 10 percig állni hagyjuk.
Egy palacsintasütőt felhevítünk, belekanalazunk egy adag tésztát. A benne lévő vajtól nem fog ragadni!
Amikor a palacsinta széle elválik a serpenyőtől, megfordítjuk és még fél percig sütjük. Ugyanígy kisütjük a többi palacsintát is.
A banánt meghámozzuk, tálkába tesszük és villával összetörjük.
A palacsintákat még melegen megkenjük a banánpürével, és összehajtjuk vagy felcsavarjuk.
A palacsintákat cukorral összekevert tejföllel díszítjük. A kedvenc gyümölcseinkkel, például meggybefőttel is díszíthetjük a tetejét!