Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl víz
4 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
60 dkg sertéskaraj
30 dkg csiperkegomba
1 kanál őrölt pirospaprika
5 dkg finomliszt

Leírás

A húst szeletekre vágom és jól kiklopfolom. Sózom és lisztbe forgatom, majd halványra megsütöm. Zsírban megpárolom az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával és 2 dl vízzel felöntjük. Kicsit párolom és beleteszem a húst, majd párolom tovább. A gombát, zsíron kicsit párolom és azt is hozzáöntöm. Ha a hús puha, ráöntöm a lisztel elkevert tejfölt és ismét felforralom. Galuskával, vagy tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4