Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl víz
4 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
60 dkg sertéskaraj
30 dkg csiperkegomba
1 kanál őrölt pirospaprika
5 dkg finomliszt

Leírás

A húst szeletekre vágom és jól kiklopfolom. Sózom és lisztbe forgatom, majd halványra megsütöm. Zsírban megpárolom az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával és 2 dl vízzel felöntjük. Kicsit párolom és beleteszem a húst, majd párolom tovább. A gombát, zsíron kicsit párolom és azt is hozzáöntöm. Ha a hús puha, ráöntöm a lisztel elkevert tejfölt és ismét felforralom. Galuskával, vagy tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4