Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
2 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
50 dkg sertéscomb
30 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A szalonnát vágjuk kockára, és olvasszuk ki. Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott húst, szórjuk meg a fűszerekkel, majd fedő alatt pároljuk meg. Közben a gombát vágjuk kockára és adjuk hozzá a félig megpuhult húshoz. Ha puha a hús, akkor tejfölös habarással sűrítsük, és forraljuk ki. Galuskával, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4