Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kockára vágott hagymát pároljuk meg az olajon. Amikor üveges, tegyük bele a kockákra vágott paprikát, majd a paradicsomot. Egy kicsit összesütjük és hozzátesszük a felkockázott szalonnát. Pirítjuk, hogy kapjon egy kis szint. Paprikázzuk és rátesszük a kockázott húst. Ezt fehéredésig sütjük, hozzá adjuk a leszűrt gombát, azzal is sütjük néhány percig, aztán felengedjük 1-1,5 dl vízzel. Többször kavargatva puhára főzzük. Amikor puha, beleteszünk 2 db pörkölt kockát, vízzel szaporítjuk, hogy sűrű szaftot kapjunk. Néhány percig főzzük, majd beletesszük a tejfelt és jól összekavarjuk. Amikor felforr, készen van. Makaróni, vagy egyéb tésztával tálaljuk.