Hozzávalók

2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
80 dkg csiperkegomba
15 dkg őrölt pirospaprika (csemege)

Leírás

A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A vöröshagymát, a vajban megpirítjuk és meghintjük pirospaprikával. Hozzáadjuk a gombát és a feldarabolt zöldpaprikát. Megsózzuk és hozzáadjuk a fokhagymát. Ha a gomba a levet elfőtte, a lisztel elhabart tejfölt hozzáadjuk és jól kiforraljuk. Kiváló előétel, de ha galuskát adunk hozzá, akkor vacsora is lehet belőle.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4