Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kockára vágott, füstölt szalonnát kevés olajon, üvegesre pirítjuk. Zsírjában, a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Pirospaprikával meghintjük és rátesszük a feldarabolt csirkét. Kevés vizet öntünk rá és fedővel letakarva pároljuk. Amikor a csirke félpuhára párolódott, zsírjára pirítjuk és hozzáadjuk a kockára vágott gombát, zöldpaprikát és a paradicsomot. Kevés vizet öntünk hozzá, átpároljuk, majd a liszttel simára kevert tejföllel besűrítjük. Hozzáöntjük a tejszínt és kiforraljuk.