Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Áztassuk be a zsemléket langyos vízbe. Tisztítsuk meg a hagymát, és vágjuk apróra. Forrósítsunk fel 1 evőkanál vajat, és alacsony hőfokon fonnyasszuk benne üvegesre a hagymát. Nyomkodjuk ki jól a zsemléket. Adjuk a hagymához a darált húst, a tojást, a citromlevet és a kinyomkodott zsemlét. Sózzuk és borsozzuk meg. Dolgozzuk jól össze, és formáljunk belőle hosszúkás cipót. Olvasszuk meg a maradék vajat, és kenjünk ki 1 evőkanálnyival egy ovális tűzálló tálat. Tegyük bele a vagdalt húst, és kenjük meg az olvasztott vaj maradékával. Süssük a sütőben, 30 percig.