Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elkészítés: A bacont felkockázzuk, serpenyőbe tesszük és szép pirosra sütjük, majd kiszedjük a zsírból és kihűtjük. A hagymát vékonyan felkarikázzuk, majd a fennmaradt zsíron kicsit megfonnyasztjuk, végül kiszedjük és szintén kihűtjük. Egy tálba beletesszük a kétféle lisztet, majd beleszitáljuk a sütőport és a szódabikarbónát. Egy kis sót és frissen őrölt borsot keverünk hozzá (a sóval óvatosan, mert a bacon is sós). Egy másik tálban, jól kikeverjük a tejfölt, a tojást és az olajat. Ezután, a lisztes keverékhez öntjük a tejfölös keveréket, majd fakanállal jól összekeverjük. Végül beleforgatjuk a kihűlt bacont és a hagymát. A muffin formába 1 kanál tésztát teszünk, közepébe mélyedést nyomunk és beleteszünk 1 teáskanál krémsajtot. Ezután, a tetejére rákanalazzuk a maradék tésztát, majd megszórjuk reszelt, füstölt sajttal és baconnel. Előmelegített sütőben, közepes lángon, 25-30 perc alatt, szép pirosra sütjük.