Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tepsit kizsírozzuk és betesszük a fagyasztóba, vagy kibéleljük muffin papírral. A sütőt 180 °C-ra (légkeverésnél 160 °C) melegítjük. A mandulát mozsárban durvára törjük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kis serpenyőben kevés zsiradékon, a felaprított hagymával és 2 evőkanál mandulával megpirítjuk. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a szódabikarbonátot, a borsot és a sót. Felverjük a tojásokat, hozzáadjuk az olajat, a tejet, a tejfölt és a ropogósra sütött mandulás bacon-ös hagymakeveréket. A lisztes keveréket a tojásos masszához adagoljuk, majd finoman összedolgozzuk. Az így kapott tésztát a muffin formákba kanalazzuk, a tetejét meghintjük a maradék mandulával és egy kis sajttal. A sütőben, 20-25 perc alatt, aranybarnára sütjük. A muffinokat sütés után, még 5 percig pihentetjük a tepsiben, majd kiszedjük a formákból.