Receptek Főételek Húsos ételek Baconös csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell (kockázva)
1 csipet szárított rozmaring
50 dkg bacon szalonna (szeletelt)

Leírás

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk. Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe. Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst, úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek, és nem fognak letekeredni. Fedő alatt süssük, néha ellenőrizzük és forgassuk meg, hogy minden oldala szép piros legyen. Köretnek édesburgonyapürét kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4