Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
8 darab zöld olivabogyó
8 szelet bacon szalonna

Leírás

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk. Éles kés segítségével, kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékeljük. Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe. Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt süssük, néha ellenőrizzük és forgassuk meg, hogy minden oldala szép piros legyen.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4