Receptek Főételek Húsos ételek Baconbe göngyölt csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
12 szelet bacon szalonna
0.6 kg csirkemell (filé)

Leírás

A csirkemelleket jól megmossuk, lecsepegtetjük, majd kettéválasztjuk. Mindegyik húst, spirálvonalban betekerjük a baconbe. Sózzuk,borsozzuk. Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt süssük, néha ellenőrizzük és forgassuk meg, hogy minden oldala szép piros legyen. Köretnek saláta és párolt zöldség is kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4