Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Bögre mérete: 2,5 dl Egy nagy edénybe, bedobáljuk és összekeverjük az összes hozzávalót, majd amikor már sima, akkor kettéválasztjuk a tésztát és az egyik felébe, belerakjuk a mákot. A világos tészta a tepsi közepébe megy és rá a mákos tészta. Nagyon lassú tűzön szoktam sütni, kb. 45 percig, de közben azért rá szoktam nézni és már az illatán is lehet érezni, hogy közeledik a sütés vége. Mielőtt végleg kivenném, egy fogpiszkálóval megnézem, hogy nem-e nyers a közepe. Ha nem ragad rá tészta, akkor készen is vagyunk. Ja, amit még elfelejtettem leírni: Én régebben csak úgy beleöntöttem a tepsibe, ma már azért kivajazom, kilisztezem. Fő a biztonság, bár erre tényleg nem írták és nem ragadt bele úgy sem, ha nem volt kilisztezve, de az az 1 perc, már tényleg nem számít.