Receptek Levesek Bableves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál tejföl
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csomag vegyes zöldség
1 kk őrölt pirospaprika
20 dkg fehérbab konzerv
2 kanál finomliszt
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát olajon futtatom, majd együtt pirítom tovább, a felaprított zöldségekkel és a babbal. Vízzel felöntöm, belerakom a fűszereket, az ételízesítőt, a csokorba kötött zöldeket és lefedve addig főzöm, míg a bab puha lesz. A lisztet és a tejfölt összekeverem egy kis vízzel. Egy kis forró levessel elkeverem és a többihez öntöm. Egyet forralok rajta.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4