Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát hosszú csíkokra vágjuk, majd a mangalicazsírban, az aprított hagymával üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát és megkevergetjük, majd hozzáadjuk a babot, borsot és a babérlevelet. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és felforraljuk. Zöldségeket hozzáadjuk a forró leveshez, 1-2 percig tovább forraljuk, majd alacsony lángon, fedő alatt rotyogtatjuk. 10-15 perc múlva megnézzük. (Akkor jó, amikor a zöldségek puhák, de nem főttek szét.) Tejszínnel dúsítjuk. Tálaljuk tejföllel, vagy kis kanál ecetet is lehet a végén beletenni.