Receptek Levesek Babgulyás

Hozzávalók

3 dkg tengeri só
1 gerezd fokhagyma
30 dkg sárgarépa
1 kanál ecet
10 dkg vöröshagyma
5 dkg csipetke tészta
50 dkg zellergumó
4 kanál őrölt pirospaprika
20 dkg fehérrépa
25 dkg fehérbab konzerv
50 dkg füstölt oldalas

Leírás

A babot, előző este beáztatjuk. Enyhén sós vízben feltesszük főni és hozzáadjuk a zöldségeket. Külön feltesszük az összevágott oldalast. Amikor mindkettő félfövésben van, összekeverjük, zsemleszínű, paprikás rántással sűrítjük és csipetkével készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4