Receptek Előételek Hideg előételek Avokádókrém zellerrel

Hozzávalók

1,5 dl tejszín

1 dl húsleves (tömény marha, esetleg leveskockából)

1 csipet zellerzöld (finomra vágva)

1 dl aludttej

2 darab avokádó (nagyobb, érett)

Leírás

Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, kiskanállal, óvatosan kivájjuk a belsejét. A gyümölcshúst villával összetörjük (vagy szitán áttörjük), eldolgozzuk az aludttejjel, hozzáadjuk a tejszínt, a húslevest, zellert, és a sót.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4