Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kétféle lisztet, a sót, a cukrot összekevertem. A közepébe fészket készítettem, a kezemmel. Belemorzsoltam az élesztőt, ráöntöttem a vizet és összekutyultam úgy, hogy a lisztből is került hozzá. Megvártam amíg az élesztő felfutott, ekkor hozzáadtam a tejfölt és a tojássárgákat, majd az egészet elkezdtem a géppel dagasztatni. Amikor egybeállt, hozzácsorgattam az olvasztott vajat. Fényes tésztát dagasztattam belőle. Hagytam, hogy kissé megemelkedjen, majd a munkalapon, a kezemmel átgyúrtam és rászórtam az előzőleg pici kockákra vágott, aszalt gyümölcsöt. Összehajtottam, mint a leveles tésztát (lentről-föntről, jobbról-balról), majd kissé ellapítottam, hogy hengerré tudjam formázni. Az előkészített, vajjal kikent, liszttel beszórt kuglóf sütőformába helyeztem. Megszórtam egy kevés mandulalappal és fóliával szorosan lezártam. Előmelegített sütőben, 150 fokon, 30 percig sütöttem.