Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt futtasd fel, majd dolgozd össze az átszitált liszttel, a tojássárgájával, egy csipetnyi sóval és annyi tejjel, hogy viszonylag lágy tésztát kapj. Ezután gyúrj bele 5 dkg margarint és a tésztát keleszd a kétszeresére. Közben a maradék margarint olvaszd meg, a diót pedig keverd össze a cukorral. Ha a tészta megkelt, nyújtsd ki egy ujjnyi vastagra és késsel vagy egy kis pogácsaszaggatóval darabold fel. Egy mély tepsit kenj ki margarinnal és az aljára rakj egy sor tésztagaluskát. Ezt szórd meg cukor-dió keverékkel, locsold meg olvasztott margarinnal, majd megint sor tészta következik, arra megint cukor-dió és margarin. A legfelső sorban, már csak margarin kerül a tésztára. Tedd hideg sütőbe, majd közepes tűzön süsd, 35-40 percig. .