Receptek Desszertek Sütést igénylő Aranygaluska vaníliakrémesen

Hozzávalók

2 darab tojás
60 dkg finomliszt
4 dl tej (+ 1 l a krémhez)
15 dkg kristálycukor (+ 15 dkg a krémbe)
6 dkg vaj (+ 2 kanál a krémbe)
3 darab tojás (+ 2 db a krémbe)
2 dkg élesztő
2 kanál finomliszt (krém)

Leírás

A hozzávalókból könnyű tésztát készítek, ha megkel, kis pogácsákat szaggatok és sorban, tepsibe rakom. Megszórom dióval és még egy sor tésztát rakok rá. A sütőben megsütöm, 170 fokon. A krém hozzávalóit, vízgőz felett kihabosítom és sűrűre főzöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4