Receptek Főételek Húsos ételek Anya féle gombás husi

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
1 csipet fokhagyma
1 fej vöröshagyma
20 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
40 dkg sertéskaraj
1 doboz csiperkegomba

Leírás

A gombánkat megpucoljuk, és apró szeletekre vágjuk. Olajon lepirítjuk, és ízesítjük. A húsunkat vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük. Beleforgatjuk a lisztbe, és a felhevített vajban kisütjük. Ha készen vagyunk, a húsira ráhalmozzuk a gombát. Hasábburgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4