Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk és 2 cm vastagságúra kinyújtjuk. Tetejét egész tojással lekenjük. A tetejét is meghintjük a dióval, mandulával, vagy mogyoróval ( amivel a tésztáját is készítettük ). Az elkészített tésztát, hűvös helyen, 1 órát pihentetjük. Kis pogácsa szaggatóval, karikákat szaggatunk belőle. Villával megformázzuk. Habzsákból is kinyomhatjuk. A tésztákat, kis távolságra egymástól,, rakjuk le a sütőpapíros tepsin. 180 fokon, kb. 10 perc alatt, vagy addig amíg egy kis színt nem kap, megsütjük. Ha kihűlt, vaníliás porcukorral meghintjük. Lekvárral betöltjük a közepét.