Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell tekercs

Hozzávalók

3 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 darab zöldpaprika
20 dkg zsemlemorzsa
1 csomag friss petrezselyem
4 darab csirkemell
10 dkg konzerv ananász
20 dkg medvesajt

Leírás

A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük, és félretesszük. A natúr, tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell szeleteket megkenjük, felgöngyöljük, és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban, aranysárgára sütjük. Burgonyapürével és margarinos párolt zöldségekkel tálaljuk. Megjegyzés: Nagyon finom és mutatós, az ünnepi asztalra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4