Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük, és félretesszük. A natúr, tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell szeleteket megkenjük, felgöngyöljük, és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban, aranysárgára sütjük. Burgonyapürével és margarinos párolt zöldségekkel tálaljuk. Megjegyzés: Nagyon finom és mutatós, az ünnepi asztalra.