Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet őrölt fahéj

10 dkg zsír

30 dkg ananász

60 dkg pulykacomb

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A pulykacombot kockára vágjuk, és sóval, borssal meghintjük. A hagymát finomra vágjuk, és zsíron megfuttatjuk. Rárakjuk a húst, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha kell, vízzel felöntjük. Ha puha a hús, hozzáadjuk az apróra vágott ananászt és összeforgatjuk, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük vízzel. Alaposan kiforraljuk, és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4