Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fahéj
10 dkg zsír
30 dkg konzerv ananász
60 dkg pulykacomb
2 kanál finomliszt

Leírás

A pulykacombot kockára vágjuk, és sóval, borssal meghintjük. A hagymát finomra vágjuk, és zsíron megfuttatjuk. Rárakjuk a húst, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha kell, vízzel felöntjük. Ha puha a hús, hozzáadjuk az apróra vágott ananászt és összeforgatjuk, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük vízzel. Alaposan kiforraljuk, és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4