Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos pulykacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
10 dkg vöröshagyma
1 csipet őrölt fahéj
60 dkg pulykacomb
5 kanál finomliszt

Leírás

A pulykacombot kockára vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk, fedő alatt. Az elpárolgó vizet pótoljuk, ha megpuhult a hús, akkor adjuk hozzá a fűszereket és a kockára vágott ananászt. Kevés vízzel forraljuk ki, és habarjuk be tejszínes habarással. Köretnek tészta köret, vagy párolt rizs is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4