Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
1 csomag sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
10 dkg vaj
4 kanál kakaópor
20 dkg konzerv ananász
1 csomag vaníliás pudingpor
1 dl ananászlé
30 dkg finomliszt

Leírás

A lisztet elkeverjük a sütőporral, kakaóval, pudingporral és a csipet sóval. Egy másik tálban habosra keverjük a vajat, cukrot, vaníliás cukrot és a tojást, majd hozzáadjuk az ananászlét. Ha mindezzel megvagyunk, forgassuk bele a lisztes keveréket és az ananászdarabokat. 190 fokon, 25 percig sütjük (ha tehetjük, légkeveréssel). Porcukorral meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4