Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-mentás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csokor menta
4 kanál finomliszt
1 kg Pangasius filé
1 doboz konzerv ananász

Leírás

A mentát finomra vágjuk, a halat felkockázzuk és befűszerezzük. A vajat felmelegítjük a serpenyőben és rárakjuk a halat, majd fehéredésig pároljuk. Rászórjuk a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk liszttel és felengedjük forró vízzel. Kiforraljuk és fehér borral tesszük pikánssá. Tejszínnel dúsítjuk és beleszórjuk a mentát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4