Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához, gőzön megolvasztom a kockára vágott vajat, vagy sütőmargarint és az apróra tört étcsokit. Amikor már lágy a csokis vaj, vagy sütőmargarin, leveszem a tűzről és langyosra hűtöm. Elektromos habverővel habosra keverem a tojásokat, a cukorral, majd fakanálra váltok. Beledolgozom a tésztába a narancsdzsemet, az átszűrt narancslevet, meg a csokis vajat, vagy sütőmargarint. Hozzákeverem a tésztához a lisztet és a sütőport. Az összekevert masszát belekanalazom a tepsibe, rászórom az ananászkockákat és előmelegített sütőben megsütöm.